Dreaming.

Kesän 2012 kesämalli Dreaming!

Kesäillan tunnelmaa, haaveita, ruohontuoksu, lämmin kesäinen vesisade.. Näistä fiiliksistä on tämän kesän Dreaming tehty <3

Ja jälleen, nopeat syövät hitaat – näitä on rajoitettu erä saatavilla sekä nettikaupassa että työhuonekaupalla Fox&Rabbitissa (Vaasankatu 6, Kallio, Helsinki).

Merry loves summertime!

HELSINKI FASHION STOCK SALES

HELSINKI FASHION STOCK SALES

PE 25.5. & LA 26.5.2012 VANHA YLIOPPILASTALO
AVOINNA: PE KLO 11−19 & LA KLO 10−18

Myynnissä yksittäis- ja mallikappaleita, uusia mallistoja ja edellikausien helmiä alennetuin hinnoin. Tule tekemään upeita muotilöytöjä ja kutsu ystäväsikin mukaan!
Tapahtumaan on ilmainen pääsy. Varaathan käteistä mukaan.

Late Night Shopping 2012: kevätjuhlien huuma @Fox&Rabbit

Late Night Shopping 2012: kevätjuhlien huumat @Fox&Rabbit torstai 10.05.2012 klo. 17-21

Fox&Rabbit –lifestylekaupan neljättä Late Night Shopping –iltaa vietetään valmistautuen kevään suureen juhlaan, äitienpäivään. Illan aikana voi tehdä lahjaostoksia ja helpotusta lahjastressiin tuo hurmaavat monentyylisiä äitejä ajatellen kootut lahjapaketit. Illan juomat tarjoaa Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Ohjelmassa luvassa myös huipputarjouksia ja kevätarvonta.

Tervetuloa! ♥♥♥

Late Night Shopping -tapahtuma järjestetään joka kuukauden toinen torstai. Tapahtuman aikana helsinkiläiset kivijalkaliikkeet ovat auki vähintään klo 21.00 asti. Ohjelmaa on ympäri kaupunkia – printtaa kartta mukaan ja lähde kierrokselle: www.latenightshopping.fi