Jul.Jule.Christmas.Joulu

Jul. Jule. Noél. Christmas. Navidad. Julfest. Joulu.
Monenlaista nimeä on ihanalla juhlalla.
Oikein hyvää ja rauhallista Joulua toivoittaa Merry!

Emme laittaneet tänäkään vuonna yhteistyökumppaneille joululahjoja tai -kortteja vaan lahjoitimme Suomen Pakolaisavun kautta rahat naisten yrittäjyyskoulutukseen.
Monet yrittäyyskurssin käyneet naiset perustavat pienen kaupan tai kasvattavat eläimiä, kuten kanoja tai sikoja. Naisiin sijoittaminen on sijoitus koko perheen hyvinvointiin.
Emme myöskään unohtaneet paikallisia nuoria vaan jaoimme Joulupuu keräyksen kautta monen monta pikkupakettia Helsingin vähävaraisille nuorille neidoille.

Merry goes to Fem´men!

Merry goes to Fem´men!

MGR aarteet löysivät uuden, mageen jälleenmyyjän Valkeakoskelta, jesh!

Fem´men on parturi-kampaamo meikkipalveluineen, mutta sieltä löytyy myös muutamien suomalaisten designmerkkien aarteita. Käy tsekkaan jos pyörit Valkeakosken hoodeilla!

Osoite Koskikara 3.krs 9-11.

Hih-Hi!

Nyt Merryä saa myös Rovaniemeltä, jesh!

Hih-Hi! on kotimaisiin vaatemerkkeihin erikoistunut vaatekeuppa Rovaniemellä.

Käy tsekkaan, siellä on about 50 kotimaista tuotemerkkiä edustettuna.

Osoite Valtakatu 24.

Jälleen on aika joulumyyjäisten!

Jälleen on aika joulumyyjäisten!

Merry on mukana tänä vuonna ainoastaan Vanhan Ylioppilastalon Joulumyyjäisissä Helsingissä. Pöytä on pullollaan ihanaisia koruaarteita ja pikkupaketteja Fox&Rabbit-kaupalta.

Kannattaa siis tulla piipahtamaan Vanhalla hakemassa joulutunnelmaa ja juomaan ihanan höyryävää glögiä kahvilan puolella, unohtamatta katsoa kahden kerroksen tarjontaa pukinkonttiin. PS. Meidät löydät toisesta kerroksesta, musiikkisalista!

Avoinna 11. – 22.12.2013

ma-pe klo 11.00 – 20.00
la-su klo 11.00 – 18.00

Myös verkkokauppa kannattaa muistaa! Sieltä kiireisimmätkin ehtivät tehdä jouluisia ostoksia ja muistathan, että paketit voit tilata suoraan paketoituna lahjansaajalle pienen viestin kera. Helppoa! Tilaathan siten, että paketit lähtevät postimiehen mukana viikolla 50, jotta varmasti ehtivät pukinkonttiin.

Nähdään Vanhalla jouluisissa tunnelmissa ♥